VandenBroecke Kliniek onderscheidt zich van iedere andere kliniek. De kliniek is volledig gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Alles in de kliniek staat in het teken van boven ooglidcorrecties en onder ooglidcorrecties. De kliniek is gevestigd in Leiden, nabij snelwegen A4 en de N11, op ca 10 minuten rijden vanaf het knooppunt Prins Clausplein. Ook onderscheidt de VandenBroecke Kliniek zich van anderen, doordat ze uitsluitend werken met plastisch chirurgen met minimaal 10 jaar ervaring. Ervaring in de ingreep is een garantie voor een natuurlijk resultaat.

Een impressie van de kliniek

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, daarom een aantal foto’s van de kliniek.
Tijdens het  bezoek van de kliniek ervaren wij zelf de professionele uitstraling van de kliniek. Hieronder geven wij een impressie van de kliniek.

In onderstaande video impressie vertelt de kliniek over haar werkwijzen.

Kennis en ervaring van ooglidcorrecties

Bij VandenBroecke Kliniek worden de behandelingen uitgevoerd door enkele nauw samenwerkende plastisch chirurgen, die ieder minimaal 10 jaar ervaring hebben met de ingreep. Een plastisch chirurg is de enige in ooglidcorrecties opgeleide medisch specialist.

Duco van den BroeckeHet team van de kliniek:
Plastisch chirurg Duco van den Broecke (BIG 39047054801) tevens in het Alrijne Ziekenhuis Leiden.
Plastisch chirurg Rose Rhemrev-Pieters (BIG 29046952701) werkt tevens in het Slotervaart Ziekenhuis te Amsterdam
Plastisch chirurg Martine van Huizum (BIG 19042046301) werkt tevens in het Anthoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis te Amsterdam.

VandenBroecke Kliniek is de grootste kliniek gespecialiseerd in ooglidcorrecties van Nederland.

De tarieven voor ooglidcorrecties van de kliniek

De tarieven van de onder ooglidcorrectie behoren tot de meest concurrerende klinieken van Nederland.
Dit vormt het bewijs dat kwaliteit, deskundigheid en een concurrerende prijs samen kunnen gaan.
De prijs van de boven ooglidcorrectie is zeer redelijk als je meeneemt dat alle behandelingen door zeer ervaren plastisch chirurgen wordt uitgevoerd.

Waarom voor VandenBroecke Kliniek kiezen?

Lex van Vliet van VandenBroecke Kliniek antwoordt: ‘wij luisteren in een informele sfeer naar onze cliënten en nemen voor iedereen de tijd’.
‘Verder is onze kliniek is gespecialiseerd en alles staat gedurende spreekuren in teken van ooglidcorrecties: voorlichting, behandeling, nazorg.
Een intakegesprek is vrijblijvend. Onze plastisch chirurgen zijn daarin behoorlijk kritisch. Indien een ingreep niet het gewenste resultaat beloofd op te leveren, wordt het altijd afgeraden. Een ooglidcorrectie is een eenmalige ingreep, dit is voor iedereen erg bijzonder. Wij vinden het belangrijk daar goed mee om te gaan.’

Oordeel van onze redactie

VandenBroecke Kliniek is een van de selecte klinieken die ons predikaat: Top Kliniek Ooglidcorrectie verdient.  Dit predikaat wordt toegekend aan de beste klinieken waar u prima terecht kunt voor een hoogwaardig uitgevoerde ooglidcorrecties tegen een scherp tarief.

In de visie van VandenBroecke Kliniek staat te lezen “U wordt altijd behandelt door een NVPC geregistreerde plastisch chirurg met minimaal 10 jaar ervaring. Dit biedt vertrouwen en zekerheid.” Dit is een belangrijke onderscheidende eigenschap. Bij VandenBroecke Kliniek gaat deskundigheid van de behandelaars samen met de betere tarieven die wij tot nu toe tegen zijn gekomen. Door de beperkte grootte van de kliniek kun je in midden in de Randstad bij een warme en informele in ooglidcorrecties gespecialiseerde kliniek terecht! Een topkliniek waar wij zonder twijfel een ooglidcorrectie zou willen laten uitvoeren.

VandenBroecke Kliniek

9.1

Aantal behandelingen

10.0/10

Tarieven

8.5/10

Specialisatie arts(en)

10.0/10

Keurmerken

8.0/10

Pros

  • Ervaren plastisch chirurgen
  • Goede bereikbaarheid

Cons

  • Geen

Vraag direct een intake aan bij VandenBroecke Kliniek